9.4.12

En dag til søs

Dagen igår blev brugt i Kerteminde havn.
Min mormor og morfar har en båd liggende i Kerteminde havn, og igår skulle der sættes mast på, og min mor, min søster, min moster, min mosters kæreste og jeg skulle hjælpe til. Dog var det mest de voksne der hjalp, og min søster og jeg måtte kigge på. Det er blevet en slags familie-tradition kan man vel efterhånden sige, da vi har gjort det i et par år nu.
Vi fik da også en kort sejltur, da vi lige skulle sejle hen til pladsen hvor der er en kran, der skal hjælpe en med at sætte masten på, lol.
Det gik ikke helt som forventet, da pladsen de lå på var lidt for lille, og derfor havde vi meget besvær med at få båden ud, mif. Dog gik det til sidst, og vi fik sat masten på og det hele.

Senere bestilte vi pizza fra Pizza Pronto, og fik dem leveret lige til båden. Og så sad vi i båden og spiste pizza, det var virkelig hyggeligt!

Fik lige taget nogle billeder, som jeg vil vise jer :-)

 
Det her er min mormor og morfars båd, dog ikke på dens rigtige plads ;-)

En tilfældig båd ;-P


 Ingen kommentarer :

Send en kommentar