29.5.12

Camping i pinsen

I går, i mandags, kom jeg hjem fra pinsecamping med familien, men har dog først haft tid til at blogge nu.
Jeg var på Bogense Strand Camping, og sov i min fars fætter Kenneth's campingvogn sammen med Camilla (min søster), far og Kenneth. Min søster og jeg's grandkusine Malou var med, og vi havde det vildt hyggeligt. Det var godt vejr hele weekenden, der var en dejlig udendørs pool med en vildt sjov rutschebane, en dejlig legeplads med kvalme-snurrerundt-dimser og grillmad alle dagene! :-) Og jeg blev næsten ikke solbrændt - Det må være en ny rekord!
Fik ikke meget tid til at tage billeder, der var alt for mange ting jeg skulle nå, dog også med tid til at slappe af, så i må nøjes med de her :D

Min grandkusine Malou (til højre) og mig (til venstre) ;D
Virkelig dårlig kvalitet, men pyt med det. Vi fik virkelig en dårlig plads i Melodi Grand Prix! :I

Ingen kommentarer :

Send en kommentar