1.5.12

Old memories

Jeg husker dengang jeg var lille- mindre. Det var en god tid, uden bekymringer, og med leg hele dagen.
Jeg husker specielt at jeg samlede meget på Didl-ting, og når jeg kigger i den oldgamle og støvede kasse hvor alle tingene ligger i, bliver jeg helt glad, og tænker tilbage på den tid.

At være lille er en helt særlig ting, en ting som du aldrig får igen, når først det er overstået. Når du er lille er du ligeglad med alt, du har det bare sjovt og hygger dig med dine veninder. Du leger dagen lang, spiser usundt, tænker aldrig på vægten, roder utrolig meget på dit værelse, og nyder livet.
Du er kun barn i et par år - nyd det. Lad være med at blive voksen for tidligt, eller opføre dig som en voksen. Nyd barndommen imens du har den, for du har den kun én gang.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar