28.6.12

Hvis du kunne flyve..?

Hvor ville du så flyve hen? Jeg ville flyve ud i den store vide verden, se ting som jeg altid har drømt om at se, opleve forskellige følelser og sanser, kigge ned på befolkningen, flyve jorden rundt, svømme i skyerne, besøge dem jeg længe har villet besøge - men ikke kunnet, flyve imellem alle de blinkene stjerner. Ja.. Hvis man havde et par vinger på ryggen, og evnen til at flyve, ville livet være meget lettere. Så kunne du lettere komme fra sted til sted, på næsten ingen tid. Siden jeg var lille har jeg altid drømt om at få et par vinger, flyve ud i verden og tage på eventyr. Hvor kunne det bare være dejligt!

2 kommentarer :

  1. Sejt billede, god blog. :-)
    http://beautifulfear.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Tusind tak, det er jeg glad for at du syntes.
    - Tager lige et kig på din blog :-)

    SvarSlet