3.6.12

Omg, i didn't expect that..

Den havde jeg ikke lige set komme.. I fredags var det meningen at min søster og jeg skulle sove sammen med vores dejlige veninde Julie. Men da vi i pausen til en film ville hoppe på trampolin landede jeg forkert, og fik meget ondt i foden. Vi ventede i en times tid, tror jeg, og da den så hævede MEGET op og gjorde ondt, tog vi på skadestuen. Efter at have ventet i 2-4 timer kom jeg ind til en sygeplejerske. Han kiggede lidt på min fod, og sendte mig så til røntgen.Der ventede jeg kun i en time, og blev så sendt ned i et andet rum.. Manden der havde sendt mig til røntgen kom ind til mig og fortalte, at min fod var brækket et sted, og skulle opereres. Den skulle sættes sammen med en skrue. Blev meget overrasket, troede kun at det var en forstuvning. Jeg fik en hurtig gips på benet så den ikke gjorde så ondt, og kom så hjem igen. Vi skulle allerede derhen igen næste morgen kl. 08:00 så jeg nåede kun at sove i et par timer. Vi tog derhen igen, og jeg kom ind på en stue hvor jeg fik en seng at ligge i. Og så skulle jeg bare vente på at det blev min tur.. Og jeg måtte vente længe. Jeg skulle faste inden operationen, så var samtidigt ved at dø af sult. Da det endelig blev min tur blev jeg kørt op på operationsstuen. Begge mine forældre var der. Jeg fik en sød isbjørnebamse, og blev derefter lagt til at sove, og blev bedøvet på den måde. Da jeg vågnede var jeg meget træt, og rundt på gulvet. Jeg lå på opvågningsstuen i lidt tid, og kom derefter tilbage til stuen. Jeg begyndte at få mange smerter i foden, og måtte derfor overnatte der. Min mor blev der, og jeg fik en masse smertestillende. Det viste sig dog at det hjalp da min støvle blev løsnet lidt, og så faldt jeg ellers i søvn, og sov hele natten. Næste morgen fik jeg noget morgenmad, og ventede så på min far.Der var stuegang, og en læge sagde, at jeg kunne tage hjem når jeg var klar. Min far kom, og ja, så tog vi hjem :-)
- Derfor har jeg ikke haft tid til at blogge i de seneste par dage -.-

2 kommentarer :