10.7.12

En doven dag

Idag har jeg ikke rigtig lavet så meget. Var et kort smut forbi min mormor og morfar, for at hente noget pesto. Og iiih, hvor jeg elsker at være der. Den stod på franksbrødsmadder, chokolade, saftevand og kiks. Så har jeg været i netto, det var der ikke noget spændende i. Regner heller ikke med at lave noget resten af dagen, smutter måske udenfor, ellers smider jeg bare benene op på bordet og planter mig i sofaen med en god film og min elskede computer
Vejret vil jeg ikke ligefrem kalde sommerligt. Overskyet, og ikke specielt varmt. Hvor måtte det gerne blive godt vejr. Savner solen og varmen, og så har min mor, min søster og jeg tænkt os at tage på stranden, når vejret er til det. Det er 100 år siden jeg sidst var på stranden, så glæder mig :)
Har fået en ny mobil i fødselsdagsgave, den tager en del bedere billeder end den anden. Billederne er taget med den. Og som lovet, skal i nok snart få et indlæg med billederne fra min fødselsdag.
- Fortsat rigtig god sommerferie til alle!


4 kommentarer :

  1. Meget flot blog du har dig! ^^

    www.myfazhion.com

    SvarSlet
  2. Flot blog, og flottede billeder. :-)
    ann-katrinestanker.blogspot.dk

    SvarSlet