15.7.12

Et lille projekt

Er gået igang med dette lille projekt. At lave en pung, af flettede reklamer. Man kan selvfølgelig lave den med andet papir, så den er vandtæt, men da det er første gang jeg prøver at lave den, bliver det bare med en helt almindelig bilka-reklame. Den er slet ikke færdig endnu, og det ved jeg heller ikke om den bliver. Men jeg håber ^^

3 kommentarer :

 1. fedt, min bonus lillesøster laver en til mig. :-)
  - http://iamunforgettable.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Har også selv lavet sådan en - det er sværest at sy den sammen, så jeg fik min lillebror til at tage den med ned i SFO'en, hvor en af pædagoerne kunne sy den. Det var fedt at kunne slippe for det.

  Fin blog du har dig her. Overvejer stærkt at blive fast læser. :-)
  http://in-later-life.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Hahah, lyder fedt. Er endnu ikke nået til den del med at sy,
  er faktisk meget bagud, men det bliver nok svært, ja ;)

  - Tusind tak! Hvis du kan lide min blog, er du meget velkommen til at blive fast læser :)

  SvarSlet