8.7.12

Hjemme fra Berlin

Hjemme fra Berlin igen, efter en virkelig hyggelig tur med mor og søster. Min moster har del i en lejlighed i Berlin, som bliver lejet ud, så det var i den at vi boede. Vi nåede en masse ting, taget i betraktning af at min fod stadig ikke er helt iorden. Vi var i Zoo, på Madame Tussauds museum (et voksfigur museum), vi så Brandenburger Tor og dér hvor Anne Frank skrev dagbog under krigen, vi shoppede, gik ture rundt i byen forskellige steder mm., og så spiste vi på nogle virkeligt dejlige restauranter.
Well, jeg tog omkring 300 billeder, men vil nu prøve at beherske mig, og kun vise nogle af dem.
 Vi boede på Emmentaler Strasse.
Mig og en voksfigur af Barack Obama
Mig og en voksfigur af Robert Pattinson.
En alt for nice mur.

2 kommentarer :

 1. Lyder som en mega fed tur. Bare ærgerligt du gik på krykker..;ii Og en fed blog du har!:)Jeg bliver da lige nødt til at blive fast læser;)

  Tjek min ud og smid gerne en kommentar:D
  - http://nakedowlss.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tusind tak! Ja, det var lidt ærgeligt, men hyggeligt alligevel.
  Jeg tager et kig på din blog :D

  SvarSlet