20.7.12

Kirsebærfestival og romsnegle

Idag tog min far, min søster og jeg ned til Kerteminde, hvor der var kirsebærfestival. Det var egentlig helt tilfældigt, for vi vidste ikke at der var kirsebærfestival. Vi ville bare køre en lille tur. Det var virkelig hyggeligt, med en masse små boder, kirsebær i alt, tombolaer (fik kun nitter, øv) og hestevogne. Vi købte en romsnegl (ikke en rigtig snegl, hahah) hos en virkelig god bager, og de smagte fantastisk!
Ang. min spørgerunde:
Regner med at besvare spørgsmålene når der er mindst 15 kommentarer. Så det er altså snart. Dog bliver det først engang når jeg kommer hjem fra camping. Tager afsted på tirsdag, og skal så være der i en uge :)

3 kommentarer :

  1. det ser lækkert ud!
    og blomster er fantastisk:-D

    SvarSlet
  2. Blomsterbilledet er flot!
    http://trendbyisa.blogspot.dk/

    SvarSlet