18.8.12

At the beach

Har tilbragt det meste af dagen idag på en strand langt langt væk, som næsten ingen kender til, sammen med min mor, min søster, vores ven Lars og hans hund Sofus. At næsten ingen kender stranden, fordi den ligger lidt "væk fra alt",  resulterede i at vi var der alene, og bare kunne nyde stilheden. Der var simpelthen så idyllisk og smukt. Jeg var dog ikke ude at bade fordi jeg ikke kunne, så jeg måtte se på at Sofus (den sorte hund på en af ovenstående billeder) rendte energisk rundt i vandet efter en pind, hvilket også var ret sjovt! Jeg lå på et tæppe, nød udsigten og stilheden, og hørte musik - One Direction, Cher Lloyd, Little Mix, Ed Sheeran og Maroon 5. Alle sammen nogle vildt fede musikere/band/kunstnere.

4 kommentarer :

 1. Hold da helt op! En meget meget fin blog du har. Jeg elsker den måde du blogger på, dine billeder, dit layout og stoffet du skriver det hele er spændende! Jeg tjekkede lige hele din blog igennem og tro mig der er sket en forandring gennem tiden, og det er kun en god forandring! Jeg glæder mig til at se mere fra dig, derfor har jeg valgt at følge din blog!
  Fortsæt endelig med at blogge (-:

  - Du kan tjekke min blog her: amazingtyping.blogspot.dk

  Kram Suê.

  SvarSlet
 2. Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for, at du syntes! :)
  - Tager et kig på din blog ;)

  SvarSlet
 3. Det er nogle super pæne billeder! :)
  Det er en pæn blog du har. Jeg er blevet fast læser. (:

  www.livetseffekter.blogspot.com

  SvarSlet