11.8.12

At blogge rigtigt?

Det irriterrer mig grænseløst når folk prøver at belære andre om, hvordan man blogger rigtigt, og hvordan man bliver en rigtig blogger. For er det noget de skal bestemme? Nej. Folk (kun 2-3 stykker, haha) fortæller mig, at jeg ikke blogger ordentligt. At det er en omgang dagbogs-pladder, fordi jeg gerne vil dele med mine læsere, hvad jeg idag har lavet. Men at jeg gerne vil skrive om dét, gør det mig så til en dårligere blogger, end folk der skriver om hvordan de ser deres fremtid, om deres problemer i skolen, og deres mening om hipstere og mainstream? For mig er en blog et lille stykke internet, hvor man kan gøre præcis som man vil. Om man vil skrive om sin kage, en vandkamp eller hvad man i fremtiden håber på at blive, er helt op til én selv.
Der er ikke blevet fastlagt en lov om, hvad rigtig blogging er, og 12-16 årige piger skal ikke gå og belære andre om, hvordan man blogger ordentligt. For hvor ved de det fra? Det er en omgang opdigtet pladder. Ifølge mig er man en ordentlig blogger, når man står fast ved sine meninger og holdninger, og skriver lige det man har lyst til. Det gør ondt at få at vide, at man ikke blogger ordentligt, eller at man er en dårlig blogger, bare fordi at man skriver om sin kage, en tur til stranden eller noget helt tredje. For man er i den grad en ordentlig blogger! Hvis man står fast ved sine meninger og holdninger, skriver hvad man føler for, skriver om ting der intresserer en, så er man en skide hamrende fantastisk blogger!

4 kommentarer :

 1. God skrevet!
  Min blog; http://frederikkel.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Rigtig flot blog!

  (kig gerne forbi min blog)
  http://trendbyisa.blogspot.dk/

  SvarSlet