1.8.12

Spørgerunden - svar.

Holdte for lidt tid siden, som nogle af jer måske kan huske, en spørgerunde, og svarer nu på spørgsmålene. Tusind tak til alle jer, der kom med spørgsmål! Det er jeg virkelig glad for :)
Billede taget oppe på Himmelbjerget. På camping med far og søster.

Hvis du kunne være hvem som helst på jorden, hvem ville det så være? Det ved jeg ikke helt. Måske en af drengene fra One Direction. Det tror jeg kunne være sjovt.  
Dit største idol? One Direction.
Dit celebrity-crush? Harry Styles.
Hvad ville det første være, du gjorde, hvis du blev statsminister? Tror jeg ville tvinge 1D til at møde mig, hahah.
Hvad er dit behov for at du gider at være en andens fast læser? For det første, skal layoutet være helt i top. Hvis det er for rodet, bliver det hurtigt svært at læse. Og så skal billederne være i god kvalitet, og teksterne skrevet godt.
Hvornår startede du med at blogge? Jeg er ikke sikker, men for omkring et halvt år siden, tror jeg.
 Hvor langt vil du gå med bloggen? Det ved jeg ikke endnu. Så længe det intresserer mig at blogge, så fortsætter jeg.
 Føler du virkelig for det eller er det lidt "nyt"? Jeg føler for at blogge, og gør mit bedste. Om folk så kan lide det, eller ej.
Hvorfor startede du med at blogge? Jeg havde set en del andre blogs, og syntes det så sjovt ud. Derfor prøvede jeg det selv.
Hvad kan du godt lide ved at blogge? Dét at jeg kan dele mine tanker, og hvad jeg går og laver. At jeg kan vise mine flotteste biller frem. Syntes det er fedt at have sin egen hjemmeside, som man styrer. Lidt ligesom at være konge over et slot, lawl.
Hvad er dine mål med bloggen? At blive en kendt blogger. Sådan så når folk spørger "Kender du den der blog, Wonderland"? Så siger folk straks "Ja, det er Cecilie's blog"!
Hvilke andre blogs føler du, og hvilken er din yndlings? Jeg følger en del andre blogge. Modeblogge, så vidt som hverdagsblogge. Har ikke en yndlings.
Er du blevet "genkendt" på gaden over nogle af dine følgere? Hahah, nej. Det er jeg ikke.
Hvilken koncert var du sidst til? Det var med Rasmus Seebach, da han var i Odense. Havde fået billetterne i julegave af min far.
Hvor mange blogge følger du? Det har jeg ikke tal på.
Hvilken bog er din ynglings? Jeg kender mange gode bøger. Jeg har dog altid elsket "Cherub", og "Harry Potter".
Hvem gav dig idéen til at lave en blog? Idéen kom vel egentlig fra mig selv. Havde inde på www.gosupermodel.dk set en masse blogs, og tænkt, at det kunne være sjovt at prøve det.
Hvor fandt du inspirationen til dit blognavn? Fra et citat, jeg godt kan lide "Take me to Wonderland, and never let me grow up".
Hvilket kamera bruger du? Jeg bruger for det meste kameraet i min mobil, som er ret stort, og tager super flotte billeder. Engang imellem sker det dog, at jeg låner min mors spejlrefleks kamera.
Din(e) yndlings-farve(r)? Lilla, og lyserød. Men kan godt lide alle farver.
Hvilken skostørrelse bruger du? Str. 40.
hvor er dine sko nu? Random spørgsmål. De står ude i gangen, i mit hus.
Hvad er det pinligste du nogensinde er blevet opdaget i at gøre? Den var svær.. Det ved jeg faktisk ikke.
Hvilket budskab vil du gerne have at din blog udstråler? Det har jeg aldrig rigtig tænkt over. Jeg vil gerne have, at den skal udstråle "mig".
 Hvad er dine inspirationskilder? Alt omkring mig, billeder o.s.v.
Hvad vil du opnå i dit liv - personligt? Jeg vil gerne få en sød mand, og nogle søde børn, samt at leve et langt og lykkeligt liv.
Hvad vil du opnå i dit liv - karrieremæssigt? Jeg vil gerne have en god uddannelse, og et godt job.
Hvad er du mest tilfreds og utilfreds med ved dig selv, og hvorfor?Jeg er ret tilfreds med mit udseende, fordi jeg.. Godt kan lide det, haha. Er utilfreds med mine overarme, og mine tæer, fordi de er grimme ^_^
Hvordan ville en perfekt dag se ud (urealistisk som realistisk)? En perfekt dag ville for mig være en dag sammen med familien. Skovtur, tur til stranden, eller noget andet. Bare det er sammen med min familie, og at vi laver noget, jeg godt kan lide.
Hvad er dit drømmejob? Det ved jeg endnu ikke.
Hvad elsker du højerer end alt andet? Min familie.
Hvad er det bedste minde du har sammen med mig( spurgt af min søster)? Hmh, der er mange. Men jeg husker specielt da vi var mindre, og altid hældte vand i fars træsko. Bagefter kom vi løbende og sagde "far, far, du skal tage dine sko på", hvorefter han hver gang gjorde det
, selvom han vidste, at der var vand i dem.
Hvem er din yndlingsmusiker? Det er et band. One Direction. Udover dem kan jeg godt lide Rasmus Seebach, Maroon 5, Gymclass Heroes, Olly Murse, Medina, Oh land mf.
Hvad bruger du mest af din tid på? At være sammen med min familie, og mine veninder. Til hverdag går det meste af tiden med skolen.
Hvad har du altid med dig? Min mobil.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar