27.8.12

Vaniljecola?


Jo, jeg fik så tid til at blogge alligevel. Det var egentlig ikke meningen at i skulle have flere indlæg idag, men nu får i det altså! :)
Min mor og en af vores venner Lars var i Tyskland i weekenden, og have købt en Vanilje-cola med hjem til min søster og jeg. Min første tanke var "Vaniljecola? Det kan da ikke passe", men jo, det kan det. Den smager lidt som almindelig cola, men bare med et strejf af vanilje, og den er faktisk ret god.
Kunne ikke lade være med at vise jer den, for jeg syntes simpelthen, at den var så sjov! :)

3 kommentarer :

 1. det lyder ærlig talt ret klamt, men så længe den smager godt er det jo det bedste (-:

  SvarSlet
 2. fed blog! vil du tjekke min ud? :-) www.michellebentzen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Camilla: Ja det må jeg nok indrømme, men den smagte godt ;)
  Michelle: Tusind tak! Tager et kig på din blog :)

  SvarSlet