12.9.12

My nails look a lot like a mermaid's tail

Igår skulle jeg i biografen med min aftenklub, hvor vi så Ted (den var skide skæg), og jeg lavede derfor de her negle. Til at lave dem har jeg brugt 3 forskellige neglelakker. En grundfarve (den tyrkise), en farve til ovenpå (lilla) og til allersidst en gennemsigtig neglelak med blåt glimmer, som også fungerer som topcoat. Svampen har jeg brugt til at lave det lillae i toppen af neglen.
Jeg beklager, at der begynder at komme indlæg med meget længere mellemrum. Det er slet ikke fordi jeg ikke har lyst til at blogge. Skolen, familien og veninderne tager bare det meste af min tid, men jeg vil blogge så ofte som muligt! :) x

2 kommentarer :

  1. Hejsa ^^
    du har nogle rigtig flotte billeder, hvilket kamera bruger du? ♥

    SvarSlet
  2. Tusind tak :)
    Jeg bruger kameraet i min mobil, som er super fedt ;D xx

    SvarSlet