31.10.12

Happy halloween, dear followers!

Det er halloween idag (hvis i ikke allerede vidste det, haha), dog er halloween ikke noget jeg fejrer ret meget. Min mor, min søster og jeg lavede græskar (eller, min søster og jeg lavede et, min mor holdte os med selskab), og jeg lavede det græskar i ser på ovenstående billeder. Jeg syntes mest af alt, at det ligner 2 munde, men det er altså et moustache og en mund nederst, med tænder. Haha. Samme dag som jeg lavede det græskar, var vi til Lys og Gys på Egeskov Slot. Det var om aftenen, så det var mørkt, og så startede man med at gå på sådan en "rute". Når man mindst ventede det sprang der så et monster, en zombie eller andet uhyggeligt frem for an en. Det var virkelig uhyggeligt og skræmmende, men også virkelig sjovt! Har i fejret halloween?..
Spørger du mig "Hvad fik du til aftensmad idag"?, så vil jeg svare "Chokolade"! - Men det hører i mere om imorgen. Jeg var nemlig på fabrikken hvor de producerer Summerbirds, som er noget virkelig lækkert chokolade.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar