5.11.12

Drawing skills

Hjemme ved min far (hvor jeg var i weekenden) tegnede jeg om aftenen en af dagene den her sommerfugl. Det var efterhånden længe siden jeg havde tegnet sådan rigtigt, så jeg satte mig ned og tegnede den. Jeg elsker at tegne, det har jeg altid gjort. Det er så hyggeligt, og befriende. Tror jeg vil begynde at tegne lidt mere. Hvad syntes i om den?
Jeg sidder lige nu og trøstespiser chokolade (den fra sidste indlæg, haha), og tuder. Jeg måtte ikke komme med til 1D koncert, og alle biletterne er udsolgt nu. De fleste af jer ved jo nok godt at One Direction kommer til Danmark D. 5 maj i Herning og D. 10 maj i København. Desværre kunne jeg ikke komme med, selvom jeg havde ventet på det i en evighed. Lige nu er jeg ret skuffet, men mon ikke det går over med tiden. Desuden kommer de sikkert til Danmark igen, håber jeg ihvertfald. Skal i med?

2 kommentarer :

  1. Hvor er den bare sød din sommerfugl, jeg tegner også meget, mine tegninger kan findes på min blog: http://leadahlkirkegaard.bloggersdelight.dk/2012/11/bambi-3-faerdig/

    SvarSlet
  2. Tak skal du have!
    Jeg tager et kig på din blog :)

    SvarSlet