22.11.12

New in - Rosengårdscentret med mor og søster

Jeg var igår i rosengårdscentret med min mor og min søster Camilla (Tryk på navnet, for at gå til hendes blog). Egentlig var det fordi at jeg skulle købe 2 x gaver til en fødselsdag på lørdag, og en hyggefest på fredag, men jeg fik også lidt ting til mig selv. Jeg købte armbåndende og dekorationspapiret selv, og de 2 langærmede trøjer fik jeg af min søde mor, samt et par sorte bukser som i dog ikke får et billede af. Derudover har jeg de sidste par dage hygget for vildt med julekalenderen Absalons Hemmelighed, hehe.

3 kommentarer :

 1. Skønne ting. Jeg er vild med det første billede af armbåndene :-)

  Jeg har en giveaway kørende, som jeg håber, du vil deltage i :-)
  http://www.sofiescloset.dk/2012/11/firmoo-giveaway.html

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med armbåndet! Hvor har du købt det?

  - www.amoredighiaccio.bloggersdelight.dk - du kan vinde en Mulberry taske til en værdi af 8500kr -

  SvarSlet
 3. Armbåndet er købt i H&M :)

  SvarSlet