1.11.12

Summerbird chokoladefabrik

Min mor havde tilmeldt hende selv, min søster og jeg til sådan en rundvisning på Summerbird's chokoladefabrik, igennem sin personaleforening, som vi var på i går. Summerbird er noget virkelig, virkelig lækkert chokolade, og de bruger de lækreste råvarer. Men nok om min fascination til deres chokolade, haha. Vi startede lige med at få sådan en velkomsttale-ting, hvor vi derefter kom op i en kantine hvor vi fik nogle forskellige smagsprøver. Chokolade, marcipan, nougat, mandler o.s.v. Derefter fik vi blå "poser" på skoene, en lang hvis plastikskjorte og et hårnet på, og så kom vi ind i produktionsområdet og så hvordan chokoladen bliver lavet. Vi fik igennem hele turen en masse smagsprøver, og det var faktisk det eneste jeg fik til aftensmad, haha. I hvert fald, så var det rigtig sjovt og spændende!
Og kan i se alt den fantastiske chokolade ovenover? Det fik vi med hjem. Vi fik 2 af de her lange æsker hver, den ene med forskellige fyldte chokolader, og den anden med sådan nogle mandler og hasselnødder, overtrukket med chokolade.. Hvis i er lidt misundelige nu, så kan jeg godt forstå det, hæhæ. Hvad har i brugt jeres tid på? :)

2 kommentarer :