17.12.12

Adventsgaver - 3. advent.Igår, da det var 3. søndag i advent, fik jeg af min mor 2 læbepomader, som er i pakken på andet billede, og et sort bælte. Bæltet nåede jeg desvære ikke lige at få et billede af, haha, men er rigtig glad for tingene.
I lørdags var jeg med min far i rosengårdscentret for at købe adventsgaver, der var jeg nemlig selv med til at købe den. Fik en rigtig sød strik-cardigan som i også kan se på billederne oven over. Den er rigtig dejlig at have på! Oven i den fik jeg lidt penge af ham, det talte nemlig for alle 4 gange. Får i adventsgaver? Hvad har i fået? Vil meget gerne høre fra jer!
Derudover har jeg lavet julegaver, spist pebernødder og hygget mig. Lidt senere skal jeg til ridning hvor vi har afslutning, så vi har fået lov til at springe og så tager vi alle sammen lidt lækkert med. 

OG HEY! Jer er nu rundet de 125 faste læsere, og 10.000 sidevisninger! Det er jo helt vildt! Tusind mange tak!

6 kommentarer :

 1. Jeg har fået:
  1. 3 neglelakker, 2 hjul og lim. Alt sammen til neglene.
  Et armbånd.
  Matas Gavekort til 50 kr.
  2. Et håndklæde, en toilettaske og en parfume.
  3. Et armbåndsur og et vægur

  SvarSlet
 2. Lyder til at være nogle gode gaver! :)

  SvarSlet
 3. Lækker strik :-D
  Sidste advent fik jeg en Essie neglelak og en Lene Bjerre "slikskål" :-)

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlet