26.12.12

Juleaften

Jeg havde en rigtig hyggelig juleaften som jeg fejrede med min far, min farmor og min tvillingesøster. Vi fik noget rigtig godt mad, ris ala mande (hvor jeg ikke fik mandelen, øv), dansede om juletræet, åbnede gaver og hyggede os.  
Lille juleaften (d. 23 december) fejrede jeg jul med min mor, Ole, min tvillingesøster, min mormor, min morfar, min moster og min mosters kæreste Jan. Det var også rigtig hyggeligt! Jeg havde i hvertfald to rigtig dejlige dage med julehygge sammen med familien. Mine julegaver viser jeg jer en af de næste dage. Jeg håber på at kunne nå det imorgen, ellers bliver det snarest muligt. Jeg fik nemlig nogle rigtig dejlige gaver! Vil i helst se dem én af gangen, spredt ud over forskellige dage, eller vil i have dem alle i ét indlæg?

Idag var jeg til julefrokost hos Jytte, som er min fars moster, og en del andre fra familien på min fars side. Vi fik noget rigtig dejlig mad (hvor vi selv medbragte frikadeller) og så spillede vi pakkeleg. Jeg kom selv hjem med en fin lysestage til fyrfadslys, træningssokker og strik/hygge-sokker og en stor julenisse, hehe.

2 kommentarer :