27.12.12

Julegaver

Bodybutters fra The Body Shop, fra mormor og morfar.
Stort smykkeskrin, fra farmor. (allerede fyldt med mine smykker)
Sengesæt med fine blomster, fra moster og Jan.
Sorte rammer, allerede med mine kollager i, fra mormor og morfar.
Stor hoptimist i lyserød fra mor og Ole, og Sims 3 Årstider fra far.
Halskæde, fra min søster.
1 stk. boksmadrads - Kunne altså ikke pakkes ind, fra min mor og Ole
Min mormor og morfar havde lave nogle før-julegaverne-julegaver, som vi måtte pakke op med lidt mellemrum i løbet af aftenen, inden pakkerne fra træet blev åbnet. Den indeholdte en sølv-mus til ringe, en nutella-bog, shower-gel fra The Body Shop, en kimono og et bælte.

På billederne ovenover ser i noget af det, som jeg har fået i julegave. Udover det har jeg fået 2 sorte hylder fra min mormor og morfar som skal op at hænge på værelset hos min mor, 2 sorte hylder fra min far, som skal hænge på værelset hos ham, en sort billederamme fra min far, som også skal hænge på værelset hos min far, et fint håndklæde fra  Jytte og 300 kr. til møbler eller andet, fra min moster og min mosters kæreste Jan.
Er rigtig, rigtig glad for alle tingene! Hylderne får i billeder af, når de er blevet hængt op, hehe. Har i også fået nogle gode gaver?

10 kommentarer :

 1. Glædelig jul for det første! :-)
  Jeg har blot et enkelt spørgsmål: Hvornår er det man bruger Bodybutter? Har aldrig i mit liv haft en, men hver eneste gang jeg er i "Body Shop" er det min første indskydelse, at gå hen og dufte til dem. ;-)
  Er det bare som body lotion ?

  SvarSlet
 2. Jeg ville nok primært bruge dem efter badet, som en slags body lotion ja :-)
  Glædelig jul til dig også, og tak for din kommentar!

  SvarSlet
 3. Fede gaver du har fået! Jeg er også rigtig glad for mine gaver. :)

  SvarSlet
 4. Tak, kan også rigtig godt lide dem!
  Dejligt at du har fået nogle gode gaver også :-)

  SvarSlet
 5. Wow nogle lækre gaver. Hvilket program har du brugt, til at sætte de to billeder sammen?
  / www.sophiereimers.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hehe, tak skal du have.
  Jeg bruger Photoscape, som kan downloades gratis til computeren :-)

  SvarSlet
 7. lækre julegaver!!

  -http://kom-se.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Tak! :)
  - TAger et kig på din blog!

  SvarSlet
 9. Gad godt være ejeren af den der nutella bog, for jeg eeeeeeeelsker nutella! :D
  Vil du følges?
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  SvarSlet
 10. Tak for din kommentar! Jeg elsker også nutella, hehe.
  Jeg tager da et kig på din blog :-)

  SvarSlet