22.12.12

Juletræet med sin pynt

Idag blev juletræet hentet og pyntet. Nogle af min mormor og morfars venner har en masse juletræer, så der tager vi ned hvert år, fælder et par juletræer og spiser æbleskiver. En rigtig hyggelig tradition! Da vi kom hjem blev juletræet sat ind og pyntet fint. Nu står det i stuen og ser nydeligt ud. Da mine forældre er skilt holder jeg jul med min mor imorgen, altså lille juleaften, og juleaften D. 24 fejrer jeg jul hos min far.
Det her juletræ er det hos min mor, og skal bruges imorgen. Kan næsten ikke vente! 
Er i ved at være klar til jul? Det er jeg ihvertfald! 

4 kommentarer :

 1. Jeg er da ved at være meget klar til jul, hehe.

  Meget fed header du har dig, og nogle rigtig dejlige billeder! :)

  afemella.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Tager et kig på din blog :)

   Slet
 2. Flotte billeder! Jeg er også super klar til jul imorgen. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet