10.12.12

New in + Outfit of the day

Idag får i et samlet new in og outfit of the day. I går, da det var 2. advent, fik jeg den Essie neglelak som i ser på øverste indlæg. Er rigtig glad for den, havde ønsket mig den længe, og så har jeg hørt så meget godt om Essie. Desuden er farven jo fantastisk pæn. Jeg har ikke prøvet den endnu, og det vil altså også sige, at den neglelak jeg har på på billedet, det er en anden. Den 1. advent fik jeg den blå sweater som jeg har på på billedet, af min mor, og den er jeg mindst lige så glad for. Jeg har ikke fået adventsgaver af min far endnu, men det får jeg snart. Igår var jeg i rosengårdscentret, og dér købte jeg den hvide skjorte, som jeg på billedet har inden under sweateren. Den er uden ærmer, og jeg havde i lang tid manglet sådan en. Den kan nemlig både bruges for sig selv, men også under en sweater. Så da jeg fant den, og den endda havde nogle søde sorte knapper, så slog jeg til og købte den, og er allerede blevet rigtig glad for den.
Idag har jeg været ude og kælke med nogle af mine veninder, og så har jeg været til ridning og ellers bare hygget mig. Hvad har i lavet?

3 kommentarer :

  1. Sødt outfit :)!

    retardinwonderland.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Du har en virkelig sød blog, totalt værd at følge <3

    SvarSlet