29.12.12

Nytårsaften | Outfit inspiration

New years eve
Da der ikke er mange dage tilbage til Nytårs aften, tænkte jeg at jeg lige kunne give lidt inspiration til Nytårs-outfits. Selv ville jeg aldrig tage de højhælede sko på, fordi jeg kun er 13 år, men pæne det er de da, og hvis jeg var ældre kunne jeg godt finde på at tage dem på. De sorte kjoler er jeg helt vild med, jeg syntes de egner sig godt til nytårsaften. De er enkle, men samtidig festlige. Kan i lide sættene? Hvad skal i selv have på nytårsaften? Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal have på, men det helt fine bliver det ikke, da jeg bare skal være hjemme. Dog skal det jo være lidt finere end hverdagstøj, hehe. I kan trykke på billedet for at se, hvor tingene er fra. Jeg tror at nogle af tingene ovenover skal købes på nettet, og er lidt dyre, men mon ikke man kan finde noget der minder om et andet sted?
Hvad syntes i om sådan nogle indlæg, som de her? Er det nogle i gerne vil have flere af, eller vil i helst slippe for dem?

6 kommentarer :

 1. Virkelig fine outfits du har samlet dig der! Er vild med kjolerne, og den røde læbestift ville være prikken over i'et.

  Tag gerne et kig forbi min blog!
  http://souriresouvent.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! Er også selv helt vild med dem :)
  Jeg kigger forbi din blog.

  SvarSlet
 3. De er fede, flere af de indlæg.

  SvarSlet
 4. God inspiration! Lav gerne flere af sådan nogen indlæg. :)

  SvarSlet
 5. Mange tak! Det vil jeg gøre så :)

  SvarSlet