31.12.12

OOTD - Nytårsaften

Der er efterhånden ikke mange timer til at vi springer ind i 2013, og sådan ser mit outfit i aften ud. Jeg er bare hjemme - så helt fint er det jo ikke. I aften skal jeg ud og skyde fyrværkeri af, altså bare de der småting, ting der snurrer rundt og lyser. Her tidligere idag var min søster og jeg ude at tyvstarte, og vi fik begge tændt noget fyrværkeri (for første gang nogensinde, wow). 2012 har været et rigtig dejligt år. Må i alle have en rigtig dejlig dag/aften og rigtig godt nytår! Næste gang i får et indlæg herfra er vi jo inde i det nye år, så mange tak for i år. Tak til alle der har fulgt mig, eller bare kigget på min blog. Det er jeg rigtig glad for! Og pas nu RIGTIG godt på jer selv hvis i også skal skyde fyrværkeri af! Jeg vil helst ikke læse indlæg på alle blogs med overskriften "Øv, jeg tilbragte nytårsaften på sygehuset", haha.

4 kommentarer :

 1. Fedt outfit, og også godt nytår til dig! Jeg havde i hvert fald en skøn aften. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fed skjorte! Hvor er den købt?

  havsteinlife.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tak skal du have!
  Den er købt i Nielsens - dameafdelings-tingen, men kan også fås i Z-up :-)
  Købt i Rosengårdscentret.

  SvarSlet