20.1.13

New in: Ringe og kjole

Igår var jeg i Rosengårdscentret med min søster, primært for at finde en kjole til et vinterbal-fest ting ovre på vores skole, hvor man skal være fint klædt på. Jeg fandt en rigtig fin sort kjole i H&M, men den får i ikke et billede af endnu, da jeg regner med at vise jer den i en ootd snarest muligt. Udover kjolen fik jeg også købt de 10 ringe på billedet ovenover, også fra H&M, og jeg syntes at de er rigtig fine. Vi købte cola og en kit-kat chokoladebar, og så gik vi ellers bare og hyggede os.

8 kommentarer :

 1. Jeg er helt enig i, at de er fine :)
  Hvad kostede de?

  SvarSlet
 2. Hvordan har du lavet dit layout sådan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har valgt skabelonen "Simple" og derefter har jeg redigeret rigtig meget i den.

   Slet
 3. Virkelig gode billeder
  http://ourlifeandfashion.blogspot.dk/?m=1

  SvarSlet