17.1.13

One Direction - nailart.

Igår lavede jeg dette på mine negle, eller faktisk min venstre hånds negle. Jeg kunne ikke få taget nogle gode billeder af den anden hånd, da jeg så skulle holde kameraet med venstre hånd, og det gik ikke. Der er også lidt det samme på dem. På den anden hånd har jeg Irlands flag, 1D skrevet lige som ovenover, et hjerte, xx og en butterfly, bare i lidt andre farver.
Ovenover ser i Englands flag, en gulerod (gammel joke), striber og seler, 1D og et hjerte.
Jeg er ikke klar over hvor mange af jer der egentlig ved det - men jeg er stor fan af One Direction. Deres sange er fantastiske, samt deres stemmer og så har de de dejligste personligheder (og som prikken over i'et er de også pæne, haha). Derfor besluttede jeg mig for at lave noget med dem på mine negle, da jeg heller ikke vidste hvad jeg ellers skulle lave. Er faktisk ret godt tilfreds med resultatet, da det ofte kikser når jeg forsøger at lave noget mere avanceret end bare én farve der dækker hele neglen, men det gik godt, haha. 
Hvad syntes i om mine negle, og hvad syntes I i det hele taget om 1D? 

6 kommentarer :

 1. Virkelig flotte negle - og i det hele taget hvad jeg synes om 1D.. de kan ikke beskrives, jeg elsker dem!

  // http://heartattaack.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Fed idé, resultatet blev godt! 1D er et virkelig godt band. :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hej! Kan rigtigt godt lide dine billeder, hvilket kamera bruger du? Bliver lige fast læser af din blog :) Du er velkommen til at kigge forbi min.


  amalielolk.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak skal du have! :)
  Jeg bruger min mors Konica Minolta Dynax 5D.
  Kigger forbi.

  SvarSlet