30.1.13

Råkostsalat - hurtig, nem, velsmagende & sund frokost!

Da jeg kom hjem fra skole var jeg sulten, så jeg lavede mig en portion råkostsalat. Det er så nemt at lave, smager fantastisk godt og som prikken over i'et er det sundt. Til mængden ovenover brugte jeg 1 æble og 2 gulerødder, som jeg skrællede og rev. Derefter har jeg blandet rosiner, citronsaft og en smule sukker i. Man kan lave det med mange andre ting som fx. ananas og peanuts, men det her var hvad jeg havde i køleskabet, så det var det jeg valgte. Det er en rigtig dejlig frokost, som man hurtigt kan få bikset sammen, hehe.
Imorgen (torsdag) skal jeg til en gallafest på skolen, og som jeg har lovet skal i nok få et billede af kjolen jeg skal have på, men det bliver nok ikke imorgen. Hav en fortsat god dag. Krammere herfra!

4 kommentarer :

 1. Det ser lækkert ud - jeg lavede også råkostsalat forleden. Glæder mig til at se billeder fra din galleaften!


  Så er der mulighed for at vinde smykker på min blog! Deltag gerne i min give away - måske bliver det dig, der vinder? <3

  http://www.matildesblog.com/2013/01/give-away.html

  SvarSlet
 2. Mange tak :)
  - Jeg tager et kig forbi din blog!

  SvarSlet
 3. Det ser super lækkert ud! Det må jeg prøve en dag. :)

  SvarSlet