14.1.13

Relaxing days

Jeg har ikke lavet det store idag. Fik tidligt fri fra skole, og så har jeg bare slappet af og hygget mig hjemme, og så har jeg været til ridning. Jeg har ikke det store at blogge om for tiden, da jeg ikke har lavet noget direkte spændende, og derfor er det heller ikke de mest interessante indlæg i får. Imorgen får jeg min nye seng, som jeg fik i julegave. Den er nemlig bestilt hjem, så den glæder jeg mig til at få sat på plads - det skal nok pynte. Jeg har der ud over også fundet ud af, hvordan man sætter selvudløseren til på min mors kamera, og derfor kan i forhåbentligt vente jer mange flere ootd's i fremtiden, når jeg får taget mig sammen. Så behøves jeg heller ikke at slæbe min søster med udenfor hver gang, haha.

12 kommentarer :

 1. Hej Cecilie! Jeg har tænkt over det længe, og nu spørger jeg altså, men hvordan har du lavet din header? Jeg vil rigtig gerne have en der minder lidt om den!
  mylifemyworldlouise.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! :)
   Skriften har jeg fundet på www.dafont.com.
   Derefter har jeg fundet uglen på google, og sat tekst+billede sammen via paint :)

   Slet
  2. Hvordan downloader du dafont tekst? :-)

   Slet
  3. Jeg kan ikke finde ud af at downloade den,så istedet trykker jeg på den skrift jeg vil have, og så kommer der sådan en boks frem, hvor du kan skrive dit blognavn, og få vist et eksempel. Derefter tager du bare et screenshot af det, og sætter det ind i paint :-)

   Slet
 2. Din blog er rigtig god! Jeg er helt vild med din header. (:

  http://marianne-lr.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt! :-)

  kig forbi: amazinglaugh.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Tak skal i have, begge to! :)
  Jeg tager et kig forbi jeres blogge.

  SvarSlet
 5. Det lyder dejligt afslappende! :)

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Skal du ikke have terminer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg går kun i 7. klasse, haha :-)

   Slet