12.1.13

Snow, snow, snow and snooow

Selvom jeg egentlig troede at sne-sæsonen var ovre nu, overrasker vejret alligevel med en stor omgang af det fineste hvide sne, som har lagt sig overalt. Og selvom jeg egentlig snart trænger til lidt sol, sommer og varme, så er der altid et eller andet hyggeligt ved sneen, som jeg ikke kan få nok af. Jeg udnyttede mig i torsdags af muligheden, og gik udenfor og skød et par billeder, i frygt for at sneen allerede ville være væk igen næste dag, det var det dog ikke. Billederne blev ikke særligt gode, og et af de bedste blev ovenstående, selvom det også er ret skuffende, haha, men indlægget ville være kedeligt uden billeder overhovedet.
Senere idag skal jeg til Svendborg med min far  og min søster, for at shoppe lidt, og gå og hygge os. Jeg har desværre også noget matematik der skal laves inden vi tager afsted, øv.
Hvad har i af planer idag? 

4 kommentarer :

 1. Jeg skal udelukkende bare slappe af, så jeg skal ikke det helt store.. God tur til Svendborg. :)

  SvarSlet
 2. Lyder også dejligt, og tak skal du have :-)

  SvarSlet
 3. Sød blog, er nu fast læser :-)
  http://paviamode.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Mange tak! :)
  tager et kig forbi din blog.

  SvarSlet