23.1.13

Summer outfit

Summer outfit
Mit bud på et ganske enkelt, men alligevel rigtig lækkert sommer outfit. I mine tanker befinder jeg mig allerede langt henne i sommeren, med shorts og en dejlig brun farve. - Jeg glæder mig altså til at få lidt varme istedet for al den sne! Jeg skal snart til ridestævne, så jeg øver dressurprogram på højtryk, danser just dance og så har vi MGP ovre på min skole, hvor vi skal optræde. Det skal nok blive sjovt!


6 kommentarer :

 1. Glæder mig så meget til sommer! Som du også skriver bliver det fedt at hoppe i et par short med nogle brune ben! :-)

  Fedt outfit!

  matildesblog.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver bare rigtig dejligt!
   Tak skal du have :)

   Slet
 2. Er helt vild med det outfit der! Jeg kan heller ikke vente til sommeren. :)

  SvarSlet
 3. Fedt outfit! Jeg er helt vild med dit layout, så simpelt og fint. Og du har virkelig gode billeder også! Keep up the good work.

  xoxo Alberte
  albertelindberg.blogspot.dk

  SvarSlet