13.2.13

DIY | møntring

Jeg håber at billederne viser tydeligt nok hvad det er, hehe. For lidt tid siden købte jeg en pakke med 10 ringe i fra H&M. Fem af dem var helt almindeligt runde, og da jeg jo aldrig kommer til at have 5 af de samme på på samme tid, så tænkte jeg at jeg lige så godt kunne lave noget sjovt ud af en af dem. Jeg fik en gammel 10'øre foræret, og jeg syntes den var rigtig fin og sød. Derfor limede jeg den fast på en af ringene, og holdt det sammen indtil det selv kunne sidde sammen. Den har ligget til tørre hele dagen igår, og idag var den klar til brug. Jeg er faktisk blevet ret glad for den, og syntes den er meget fin, hehe. Hvis jeg ikke husker helt forkert, så har jeg set noget lignende før, kan desværre ikke huske hvor, men det var dér jeg fik inspirationen. Hvad syntes i om den? 

9 kommentarer :

 1. Søød

  Ville helt klart overveje at lave en selv:)

  SvarSlet
 2. Den er fed!
  - Skal snart til h&m, så jeg må også hellere købe sådan en pakke. (-:

  SvarSlet
 3. Kreativt. Den er rigtig fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har forresten lavet en bloganbefaling af din blog, hæhæ. :)

   woonderstruck.blogspot.dk

   Slet
 4. Hvor er den sjov! Elsker DIY`s :D
  http://zaquerity.blogspot.dk/

  SvarSlet