24.2.13

Drømmetænkning..

Cravings
Et par ting, som jeg i lidt tid godt har kunnet tænke mig. Sko fra New Balance, tror at jeg er mest til de sorte, men de blå er også fede. Moroccanoil fordi jeg har hørt så meget om den, og godt kunne tænke mig at prøve den (selvom jeg alligevel nok ikke ville kunne finde ud af at bruge den, og ved heller ikke om den kan bruges i mit hår, haha), rygsæk til eventuelle udflugter og ture, fordi jeg mangler sådan én, armbånd fra DAY, fine pyntepuder (eller noget pudebetræk til nogle puder der trænger til udskiftning), sorte bukser, som man altid kan bruge flere af og neglelakker fra OPI's Skyfall kollektion... Drømmetænkning, suk. Tryk på billedet for at se hvor de forskellige ting er fra.

2 kommentarer :

  1. Uhh, jeg kunne også godt bruge nogle af de ting. ;)

    SvarSlet
  2. Moroccanoil, er en gave fra himlen! Du pumper bare to pump ud og varmer det op ved hjælp af dine hænder også bare massér det ind i dine spidser. Så enkelt er det.

    SvarSlet