7.2.13

Fundet blandt gemmerne og fornyet

De her to billederammer har jeg i lang tid haft liggende i en kasse, uden at bruge dem, fordi jeg ikke vidste hvor jeg skulle stille dem, men nu fandt jeg dem frem igen og de har fået en fin plads på mit skrivebord. Derfor måtte jeg jo også lave noget at putte i dem. I den ene har jeg tegnet en fjer, samt skrevet mit navn. Jeg startede egentlig bare med at tegne omridset op med blyant, og derefter tegnede jeg den op med en sort sprittusch, lavede stregerne og skrev mit navn.
I den anden ramme har jeg lavet en sommerfugl. Vingerne har jeg lavet ved at hive små stykker af forskelligt dekorationspapir af og limet på. Resten tegnede jeg med en sort sprittusch. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og de pynter fint! Hvad syntes i? 

8 kommentarer :

 1. Det er virkelig flot, og kreativt! (-:
  nicolineannisa.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Du er jo så kreativ! Super fin idé. :)

  SvarSlet
 3. Superkreativ idé :-) Jeg skal helt klart prøve noget lignende!

  ~Cecilie
  www.frklarsenhappiness.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Kreativt (-: Jeg har også været igang med noget lignende, men knap så kreativ.

  http://clhntheworld.blogspot.dk/

  SvarSlet