3.2.13

Gallafest.

Fra venstre: Camilla (min søster) og jeg.
Fra venstre: Emilie, Camilla, Anna, mig (Cecilie), Amanda, Sisse & Elma.
Først, tak til Anne (fra min skole) for at have taget de 2 øverste billeder, med den røde baggrund.
I torsdags var jeg til gallafest på min skole, og det var rigtig hyggeligt. Da man kom ind var der en rød løber og nogle 9. klassere som tog billeder af én. Pigerne på andet billede er de piger fra min klasse, som var med. Der var pyntet fint op, og der var høj musik som vi dansede til. Man kunne købe slik, chips og sodavand, hehe. På øverste billede og de to nederste billeder kan i se den kjole jeg havde på. Den er fra H&M og kostede mig kun 180 kr. - hvillket jeg syntes er en rigtig fin pris! Dertil havde jeg leggings og mine blå converse. Det var en rigtig hyggelig aften som startede kl. 18 og sluttede kl. 22, og det var for alle 7, 8 og 9-klasserne.

6 kommentarer :

 1. hvor er du smuk :)
  kig gerne forbi og så kan vi følges, hvis du har lyst : annasunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   Jeg tager ihvertfald et kig forbi din blog!

   Slet