19.2.13

New in | Rosen med mor og søster

1. Shine setting fra Matas, til håret. 2. Parfume: Taylor Swift's Wonderstruck. 3. Parfume: Lady Gaga's Fame. 4. Ansigtsmaske fra Garnier. 5. Lip Balm fra Carmex. 6. BB Cream fra Gosh.

Idag var jeg i Rosengårdscentret med min mor og min søster. Af min mor fik jeg den sorte top på første billede, fra H&M, og så købte jeg selv skjorten. Den er mørkeblå og fra New Yorker. Billedet blev jeg nødt til at lave i sort-hvid, da det desværre ikke blev så godt. Den er sådan dejlig luftig, desværre viser billedet ikke ret godt hvordan den er, så i får den snart i et outfit! Vi var i Matas, og dér kunne man tilmelde sig Matas Club, eller sådan noget, og få en goodiebag, så det gjorde min søster og jeg. Goodiebagen indeholdt et Vi unge blad, og prøver på forskellige produkter, som i kan se ovenover på billedet og under billedet.


6 kommentarer :

 1. Nogen lækre ting du fik købt dig! :D ku godt have et vi unge blad lige nu :P

  hugs :*
  http://kom-se.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Sød blog! :)

  Har du lyst til at følges? :)
  xoxo

  candytrinh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :)
   - Jeg tager ihvertfald et kig på din blog.

   Slet
 3. Goodiebag'en ser super god ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den ihvertfald også, jeg glæder mig til at prøve produkterne! :)

   Slet