3.2.13

Ridestævne

Selvom det nok ikke interesserer mange af jer - så slipper i ikke for at høre hvordan det gik til ridestævnet som jeg var til igår, haha. Vi kom derud kl. 15, jeg red kl. 17:05 og vi tog derfra igen efter præmieoverrækkelsen kl. 17:30.
Jeg red på Herkules, som i kan se på billedet ovenover, men på billedet er jeg kun igang med at varme op. Jeg red LC2 A, og det gik rigtig fint. Han gad ikke at gå helt lige, og gik lidt amok da jeg skulle sætte i galop anden gang, men ellers gik det fint og han var rigtig sød. Jeg red programmet til 60 % og det er jeg meget tilfreds med! Sidst jeg var til stævne red jeg LC2 B til 52 %, så jeg har forbedret mig, hvilket var det vigtigste. 
Efter ridestævnet tog jeg et hurtigt bad, og spiste så hjemme hos min moster og Jan. Det var rigtig hyggeligt. Jeg regner med at i får billeder fra gallafesten jeg var til imorgen.

2 kommentarer :