18.2.13

Vinterferieee

Jeg har vinterferie, og jeg nyder det. Jeg går sent i seng, sover længe og slapper max af! Idag har jeg set film (lige nu ser jeg faktisk Cars 2), været hos min mormor og morfar, spist appelsiner og bananer, haha, og været til ridning, hvor vi red tur udenfor. Det var skønt, og længe siden at vi har redet udenfor, pga. vejret! Imorgen skal jeg på shoppetur med min mor og min søster, enten oppe i byen eller i Rosengårdscentret. Det glæder jeg mig meget til. På torsdag skal jeg hjem til min far, og det bliver også rigtig hyggeligt er jeg sikker på! Hvis jeg får købt noget imorgen får i selvfølgelig en New in. Ellers er jeg ret idétom for tiden, hvad angår indlæg. Har i nogle idéer til, hvilke indlæg i godt kunne tænke jer at læse?

6 kommentarer :

 1. Jeg er en ret nu læser, så jeg ved ikke hvad du har lavet senere hen. Men her er nogle idéer: En room-tour, en aften- eller morgenrutine, dine renseprodukter, dine 5 ynglings 'makeup-ting' eller måske kunne du lave noget lækkert mad, tage nogle billeder af naturen, dagens outfit eller måske bare noget om din dag. Jeg er virkelig dårlig til at finde på ting at skrive om, så kender godt følelsen.. Men jeg prøvede lige at hjælpe dig, selvom det nok ikke var til stor hjælp, da jeg er ret dårlig til at finde på idéer, haha.
  Knus og kram
  www.carolinereesboell.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, rigtig fine forslag! Room-touren tror jeg snart at jeg vil lave :)

   Slet
 2. Jeg kunne godt tænke mig noget med: yndlingsmakeup--produkter, DIY's, yndlingstøj, yndlingssko eller makeup-rutiner :)

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud!
  Din blog er meget fin, og den er meget fangende i layoutet. - man får lyst til at læse det du skriver!
  Held og lykke med at blogge:-)

  SvarSlet