27.3.13

Foråret er endelig på vej

I får lige et par hurtige billeder, som jeg tog igår. Jeg syntes faktisk, at de er blevet rigtig gode. Jeg håber sådan at sneen snart er smeltet helt væk, og at det bliver noget varmere i vejret! Åh hvor jeg savner sommer, men det bliver nu også godt med noget forår, haha. Solen skinnede både idag og igår, hvilket da er et ret stort fremskridt. Jeg har været i netto idag (hvor vildt, tænker i nok nu), hvor jeg købte to glas-opbevarings-ting. De er rigtig søde, måske får i et billede af dem på et tidspunkt. Jeg hygger mig med at have påskeferie og at kunne sove længe, stene computeren, skrive et folkeeventyr (lektier i påskeferien, øv øv) og spise slik haha. Imorgen skal jeg spise ude hos min mormor og morfar, det skal nok blive hyggeligt!

4 kommentarer :

  1. Flotte billeder! Jeg kan godt forstå at du vælger at sætte navn på, men jeg synes ærligtalt at det virker forstyrrende. No hate! :-)

    http://www.matildesblog.com/

    SvarSlet
  2. Mange tak!
    - Kan godt se hvad du mener, men fordi de blev så fine, så ville jeg alligevel lige sætte navn på ;)

    SvarSlet