12.3.13

Forårs-outfits og fri fra skole pga. bowling!

spring wuhuuh

Vi går foråret i møde, wuhu, og hvor bliver det dejligt! Vejret har da egentlig også været fint idag, bortset fra at det har været lidt koldt. Jeg vil lade de ovenstående outfits tale for sig selv - for de er nemlig fantastiske, haha. Selvfølgelig ville jeg tage en eller anden form for t-shirt (nok bare en hvid en) indenunder cardiganen i det første outfit. Hvad syntes i om de her outfits, og hvilket kan i bedst lide?

Elevrådet for udskolingen på min skole (som jeg er med i) arrangerede sådan en udskolings-gallafest for lidt tid siden. Vi havde så nogle penge i overskud fra festen, og dem valgte vi at bruge på bowling, hvilket vi så gjorde idag. Vi tog bussen derud (fordi vi var for dovne til at cykle), og så bowlede vi i en time. Derefter tog vi hen til sådan et sted og spiste pizza, og så tog vi bussen hjem igen. Det var faktisk rigtig hyggeligt, og det var i skoletiden, så vi fik fri fra skole, win win! Da vi kom tilbage havde jeg dog alligevel idræt med de andre fra min klasse, fordi jeg havde taget mit idrætstøj med, haha, og det var faktisk også meget sjovt..
Hvis i desuden havde nået at se indlægget hvor jeg svarer på spørgsmålene fra min spørgerunde, og kigger på det nu, vil i kunne se en forandring. Egentlig har jeg bare lige fjernet nogle af billederne, fordi jeg syntes der var for mange.

4 kommentarer :

  1. Ûtrolig lækre sæts. Er i sær vild med det i midten og solbrillerne. :D

    SvarSlet
  2. Elsker elsker elsker det i midten! Det er så sødt og simpelt :)

    SvarSlet