26.3.13

New in idag og igår

Sort film-ting//Tiger - 2 magnetrammer//Tiger - notesbog//Tiger - Æske med skuffer//Søstrene grene

Min mor, min søster og jeg har idag været ude at shoppe i Rosengårdscentret, hvor jeg købte ovenstående ting med hjem. Jeg kom vist af med 60 kr. i alt for tingene, mener jeg.
Igår var vi oppe i byen, og efterfølgende i Rosengårdscentret for at købe tøj til Blå Mandag. Vi fik købt tøjet (og jeg glæder mig meget til at bruge det, det er så fiiint), men skoene manglede vi. Derfor kiggede vi på sko idag, og bestilte dem så hjem fordi de ikke lige havde i min søster og jeg's størrelse. I får nok først mit tøj til blå mandag at se efter at jeg har brugt det den dag, men nu får vi at se. Jeg glæder mig ihvertfald til at vise jer det!
Jeg er så heldig at have påskeferie, og det nyder jeg og slapper max af! Resten af dagen idag skal jeg lave absolut ingen ting. - skønt!

6 kommentarer :

 1. Sikke en masse dejlige ting ^^

  http://picturesinstyle.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Ej, nogle søde ting! Jeg var også i Rosengårdscentret i dag. :-)

  http://shewasdreaming.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Elsker din blog! Dine billeder er super søde!

  Håber du vil blive fastlæser af min blog, er nemlig af din. Det kunne også være dejligt, hvis du gad at smide en kommentar til det seneste indlæg.

  kathrineenggaard.blogspot.dk

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   - Jeg tager et kig på din blog.

   Slet