23.3.13

Ønsker til konfirmation

Konfirmations-ønsker
Mange skal konfirmeres i år, inklusiv mig, så derfor får i lige lidt inspiration til konfirmationsønsker. Tingene ovenover er nogle ting, som jeg selv ønsker mig. Derud over ønsker jeg mig også en springvest til ridning, men sådan én kunne jeg ikke finde på Polyvore. Jeg ønsker mig en ny cykel, fordi min gamle er ved at være for lille. Jeg har været ude og kigge på en rigtig fin sort cykel, men lige nu kan jeg ikke huske hvad den hedder, haha. Reolen på billedet er ikke den jeg ønsker mig, for den kunne jeg ikke finde, men den er dog fra Ikea. Den jeg ønsker mig er som skrevet fra Hemnes. Et par nye ridebukser kunne jeg også godt bruge. Egentlig så er jeg ret ligeglad med farven, bare de er flotte, hehe. Resten af tingene siger lidt sig selv. Jeg ved også, at et par stykker fra min familie læser min blog, og så er det jo praktisk at ligge en ønskeliste herind. Det er ihvertfald hvad jeg lige pt. kan komme på at jeg ønsker mig, men jeg kommer måske på lidt flere hen ad vejen. 
Skal i konfirmeres i år? Hvad ønsker i jer i konfirmationsgave, eller hvad fik I i konfirmationsgave?

4 kommentarer :

 1. Jeg fik penge, penge og atter penge. Haha :)

  SvarSlet
 2. Uhh, ridebukser. <3
  Jeg kunne også godt tænke mig en cykel. ;/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne bare være så dejligt!! :)

   Slet