13.3.13

Skønheds-favoritter lige pt.

Mine skønhedsfavoritter lige for tiden. Body lotion fra please som jeg bruger til min hænder, fordi de er utroligt tørre, og den fugter dejligt. Luksus Bodyscrub fra matas, den er rigtig dejlig. Babyblå neglelak fra Essie. Bare farven i sig selv er fantastisk, og den har en lang holdbarhed. Shower gel fra The Body Shop. Den dufter så dejligt! Min body butter fra The Body Shop, med jordbær. Jeg har 4 af de små dér, men jeg må indrømme at den med jordbær er den bedste - jeg har en stor svaghed for alt med jordbær. Min Mentholatum hjælper mig meget når jeg har ekstremt tørre læber. Parfumen er fra Rose of Bulgaria. Den er købt i Bulgarien og dufter fantastisk godt af roser. Sidst men ikke mindst er der min dybderensende maske fra Matas - den gør huden rigtig lækker.
Kendte i nogle af produkterne i forvejen, og hvad syntes i om sådan nogle indlæg?

6 kommentarer :

 1. TheBodyShop produkter, er virkelige skønne!

  linebjerg.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Kender nogle af produkterne. Body Shop er virkelig godt!

  SvarSlet
 3. Du har en rigtig flot blog. Den er ikke særlig forvirrende, og den er nem at finde rundt i. Du tager rigtig gode billeder. Øver du dig? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det er jeg glad for at høre! :)
   Haha, jo jeg øver mig da lidt. Men det er vel bare erfaring fra alle de gange jeg har taget billeder xD

   Slet