11.3.13

Svar på min spørgerunde.

Hvorfor og hvornår begyndte du at blogge? Jeg havde set en del andre blogs, fik lyst til at prøve det selv, og oprettede en blog. Bloggen har faktisk næsten lige haft 1-års dag, men jeg glemte at fejre det (øv øv). Det var i Februar 2012, at jeg oprettede den. Havde du nogensinde regnet med at få over 100 faste læsere? Nej, det havde jeg ikke. Men er meget taknemmelig for at jeg nu har det, og er godt på vej til de 200. Hvor meget fritid lægger du i din blog? Forholdsvis meget, da jeg jo både tager billederne derhjemme og laver indlæggene derhjemme i min fritid. Er du stolt af din blog? Der må jeg nok være ærlig, selvom jeg kommer til at lyde lidt selvglad. Jeg er faktisk ret stolt over at have fået så mange faste læsere, og at det går så godt. Jeg er ihvertfald glad for den. Er din blog stadig aktiv om 3 år? Det er svært at sige, for 3 år er jo lang tid.. Men det håber jeg da at den er og det regner jeg da også med! Hvilken neglelak er din yndlings? Det må være min babyblå neglelak fra Essie. Den er fantastisk! Din bedsteveninde? Hun hedder Julie. Min søster og jeg mødte hende i børnehaven, og vi har alle været bedste veninder lige siden. Nu går vi i klasse sammen, så heldig vi er, hihi. Hvor mange kjoler har du? Jeg har faktisk kun én, som jeg kan passe. Den er sort og købt fordi der var gallafest på min skole. Regner med at kigge på en sød sommerkjole her til sommer. Bedste minde? Det er svært. Jeg har mange rigtig gode minder, specielt fra da jeg var mindre. Jeg har lavet mange underlige ting med min søster, haha. Musthave i din garderobe? Sorte bukser, hoodies og t-shirts må det være. Yndlingssmykker? Smykkerne på billederne neden under.
Favorit årstid? Sommer helt klart!! Jeg elsker sol, varme, stranden, is, shorts og alt hvad der hører til sommeren. Hvor får du din inspiration fra? Folk fra gaden, andre blogs, weheartit og tumblr. Yndlingsbutik? Hvis det er tøjbutikker, så må det være H&M. De har altid nogle fede ting til rimelige priser. Ellers kan jeg godt lide Monki. 3 ting du ikke kan leve uden? Hvis det er ting, og ikke personer, så må det være min computer, min mobil og et kamera. Favorit makeup-mærke? Jeg går ikke med makeup, så jeg har ikke noget favorit mærke, haha. Første du gør om morgenen? Min mobil ligger altid ved siden af mig når jeg sover, så det første jeg gør er at tjekke den. (slet ikke afhængig, nej). Din hobby? Jeg går til ridning, og det er jeg rigtig glad for. Det er også noget jeg interesserer mig meget for. Jeg skal faktisk til ridning idag lige om lidt, haha. Yndlingsland? England. Jeg har altid drømt om at komme dértil, specielt til London. Fascinerende by. Hvornår har du fødselsdag? D. 30 juni. Hvor gammel bliver du så? 14 år. Er du store- eller lillesøster? Jeg har en tvillingesøster som er 12 minutter ældre end mig, så jeg er lillesøster. Absolut bedste tøjkøb? Har købt mange ting som jeg er rigtig glad for, men specielt en hvid skjorte er jeg meget glad for. Hvilket kamera bruger du? Jeg har faktisk ikke mit eget kamera, som mange af jer nok tror. Jeg bruger min mors spejlreflekskamera, som er et Konica Minolta Dynax 5D, og det er jeg rigtig glad for at jeg må låne. Det er virkelig godt. Værste tøjkøb? Jeg har aldrig rigtig købt noget som jeg virkelig har fortrudt, men jeg købte engang en sommerfugle-top. Den er egentlig meget sød, jeg har bare aldrig fået brugt den mere end 2-3 gange. Kan du synge? Ja, det kan jeg. Om det lyder godt, det kan jeg ikke bedømme. Hvem er dit idol og hvorfor? Det er One Direction. Jeg kan rigtig godt lide dem, bla. fordi jeg syntes at de synger godt (meget godt). Derudover har de nogle fantastiske personligheder, og så gør det jo ikke noget at de også er pæne, haha. Hvad er dit yndligscitat? "Take me to Wonderland, and never let me grow up". Det er også fra dét citat at jeg blev inspireret til bloggens navn.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar