29.3.13

Them t-shirts

Them t-shirts

T-shirts er dejligte, og kan styles med stort set alt, på under 2 minutter. Personligt er jeg selv helt vild med t-shirts. Print, tekst, striber, basic, mønstrede o.s.v. Der er jo uendeligt mange muligheder! Her engang når vi nærmer os sommer lidt mere, så skal jeg ud og have købt nogle lækre t-shirts, for dem fra sidste sommer syntes jeg ærlig talt ikke er så kønne mere, og så har jeg faktisk heller ikke så mange. Jeg craver stort på en del af de t-shirts på billedet. Btw, så skal i som altid bare trykke på billedet for at komme til tingene! Hvad syntes i om de t-shirts jeg har fundet frem til jer?

13 kommentarer :

 1. Så fede t-shirts - vi synes din blog er OVER fed!

  Håber da, du vil kigge forbi vores blogge! - Måske vi skulle følges? Smid gerne en kommentar til seneste indlæg!

  kathrineenggaard.blogspot.dk
  emiliewang.blogspot.dk

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, mange tak! :)
   - Jeg tager et kig på begge jeres blogge!

   Slet
 2. Ved du hvor den med skyerne er fra? :D er in looove!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vidt jeg lige kan se kan den kun købes på internettet ;)

   Slet
 3. Jeg er helt vild med t-shirt nr. 3 i første række (:

  http://nannalowthomsen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. super super fed blog!
  kunne du måske tage et kig på min blog www.partof-maria.blogspot.dk
  Gød søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   - Jeg vil i hvert fald tage et kig!

   Slet
 5. Jeg skylder faktisk min storebror sådan en "come to the dark side, we have cookies" trøje.
  Jeg byttede den med en t-shirt som jeg synes var så sød :-P

  fashionbombnow.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Årh, den med skyerne<3 åh den er smuk og skøn

  http://leaemilieh.blogspot.dk/
  http://carolineandlea.blogspot.dk/

  SvarSlet