6.4.13

10 random facts om mig

1. Jeg har en stor svaghed for jordbær, seriøst de er lækre! 2. Jeg er ret uheldig (eller klodset om i vil). Jeg kommer ofte til skade og skal på skadestuen, men sjovt nok har min tvillingesøster aldrig slået sig sådan så hun skulle på skadestuen. 3. Jeg hader når mit værelse roder, så bliver jeg så stresset. Derfor sørger jeg også for at der altid er ryddet op. 4. Jeg spiser isterninger som en slags snacks. 5. Jeg bliver kaldt for cille oftere end jeg bliver kaldt for Cecilie 6. Jeg eeeeeeelsker at shoppe, og at købe nyt tøj. 7. Jeg siger 'shit' alt for ofte . 8. Jeg drikker utrolig meget mælk. Det har jeg altid gjort. 9. Jeg skriver mange huskesedler, for ikke at glemme hvad jeg skal nå eller huske. 10. Jeg elsker at se Disney Channel, og jeg ser det faktisk lige nu, haha. 
Kunne i kende nogle af factsne hos jer selv, og var der nogle af dem i ikke vidste om mig?

Jeg tænkte at i lige kunne lære mig lidt bedre at kende i det her indlæg. Jeg har fået købt et par nye ting igår, og idag kører jeg også lige ud med min søster og min far, for at købe en sidste ting til en diy jeg meget snart vil gå igang med. Mon ikke i får en new in en af de kommende dage, måske mandag? Kys.

10 kommentarer :

 1. Rigtig godt billede - hvor ser du bare sød ud! Jeg kan også godt lide jordbær, men synes nu at hindbær er bedre - men det er jo smag og behag!
  Er også virkelig klodset. Har forstuvet alle mine tæer omkring 3 gange hver, og det samme med fødder, hænder og fingre.. det er helt utroligt!
  Jeg hader også rod, men mit værelse er det meste rodede sted i huset - doesn't make sence!

  Disney Channel er virkelig hyggeligt - kan også godt lide at se Disney Sjov, bare for hyggens skyld :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha :)
   Mange tak for din søde kommentar!

   Slet
 2. Uhh elsker også bare jordbær ; ))
  Du har en flot blog, elsker din header!!
  Knus
  http://juliefisker.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager sygt godt jo! :)
   - Mange tak! Jeg tager et kig forbi din blog.

   Slet
 3. du er rigtig pæn!
  http://astasand.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød!
   Jeg tager lige et kig forbi din blog :)

   Slet
 4. Man bliver aldrig for gammel til Disney Channel...

  /Cecilie
  http://frklarsenhappiness.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Ret genialt!
  Disney Channel bliver man aldrig for gammel til. Elsker at se Hannah Montana, så føler man sig lille igen, haha.
  Desuden, så har du en fed blog! :)

  SvarSlet