12.4.13

3 outfits for summer

Summer cravings
Åh hvor ville jeg eeeelske at iføre mig alle de her outfits når det (forhåbentligt) bliver sommer! Bortset lige fra skoene i outfit nr. 3, de er altså for høje til mig, haha, men lækre ser de da ud. De lover jo at der bliver 14 grader på søndag, så det håber jeg da virkelig at det gør! Det kunne være åh så skønt! Igår havde jeg fri fra skole, så min søster og jeg gik over i Rosengårdscentret, for at shoppe lidt. Fik købt et par ting, som i nok skal få at se på bloggen snart. Derefter gik vi over til vores farmor, hvor vi hyggede os meget. Da vores far fik fri fra arbejde kom han også derhen, og så spiste vi aftensmad derhenne. Lækkert! 
Hvad syntes i om de her outfits, og hvilket kan i bedst lide?

9 kommentarer :

 1. De er helt vildt søde! Jeg kan nok bedst lide nr. 1 ♥
  Hvilket program bruger du til at lave de der billeder? :)

  http://sweetlove-bloggen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :)
   Jeg bruger www.polyvore.com

   Slet
 2. Okay, tror jeg vil prøve at bruge det :). Jeg plejer at bruge Paint, men det er virkelig besværligt synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det syntes jeg du skal gøre! :)
   Polyvore er rigtig nemt at bruge.

   Slet
 3. Jeg er helt vild med sæt 1! Kombinationen af de smukke blondeshorts og ballerinaer - uh! Det ville jeg elske at iføre mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jeg også rigtig vild med! :)

   Slet
 4. Nu har jeg prøvet det, og det er virkelig godt. Det vil jeg helt klart bruge fremover!
  Men når man trykke på dit billede, så kommer man ind på hjemmesiden. Når man trykke på mit, så kommer billedet bare op, lidt mindre på skærmen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Super! :)
   Du skal poste din kollage direkte fra Polyvore til blogger, inde på Polyvores hjemmeside. Når du har lavet den skal du finde den på din profil, og trykke på knappen hvor der står 'blogger'.

   Slet