9.4.13

DIY statementhalskæde

Så blev den færdig, og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet! Det har taget mig ret lang tid at lave den, ihvertfald et par timer, men fin er den og helt klart det værd. Jeg tror jeg kommer til at style den mest med basic t-shirts og sorte jeans. Den lyserøde farve er jeg faktisk blevet rigtig glad for, men jeg vil helt klart også lave en i sølv, når jeg får købt nogle perler! Jeg er sikker på at jeg får brugt den rigtig meget, og allerede nu er jeg blevet meget glad for den, men alligevel er jeg stadig lidt i tvivl om, hvad jeg syntes om den. Guiden kan findes lige HER på Sabatinas skønne blog. Hvad syntes i om halskæden? Var det noget i selv kunne finde på at lave og gå med?

10 kommentarer :

 1. Hvor er den fed! Tror desværre ikke jeg har tålmodighed til det, men kunne sagtens gå med en :)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Jeg har linket til en guide i indlægget :)

   Slet
 3. Jeg kunne se, at der var blevet linket til min blog, så kiggede lige forbi.

  Din halskæde er virkelig blevet flot! Den lyserøde farve passer godt sammen med den grå trøje, synes jeg! Måske jeg skulle lave en halskæde i lidt mere farverig farve som dig. :-)

  Knus Sabatina
  http://sabatinadieu.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   - Og tak for guiden, den er rigtig god at følge! :)

   Slet
 4. Den er rigtig fed, kunne også være flot i sølv ja!

  www.miss-sophiie.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Ej hvor er den bare fed!

  knus
  leaemilieh.blogspot.dk
  carolineandlea.blogspot.dk

  SvarSlet