20.4.13

Monki cravings

Monki cravings

Jeg er heeelt vild med Monki. De har nogle vildt fede ting, og dem ovenover ville jeg elske at eje. Pungen er vildt lækker og basic, nederdelen er sååå fin, leo-bukserne er bare så skønne og alle de t-shirts og skjorter der. De måtte godt bare lige trylle sig hen i min garderobe. Åh, hvis bare man dog havde pengene til at købe det hele. Bare tryk på billedet for at se, hvad de forskellige ting koster. 
Kan i lide tingene, og hvad syntes i om Monki i det hele taget?
Forresten skal jeg konfirmeres lige her om 8 dage, d. 28 april. Hvor bliver det dejligt, og hvor glæder jeg mig helt utrolig meget! I skal selvfølgelig nok få billeder af min dag, når den er overstået, og både outfit+billeder fra min blå mandag. 
Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur med min far og søster, så nu vil jeg smutte i bad og slappe lidt af bagefter og nyde det gode vejr. Fortsat god dag til jer!

8 kommentarer :

 1. Jeg er også bare helt vild med monkis tøj! Meget af det, er bare så fedt!
  Kig gerne forbi vores blog morenas.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig!
   Jeg tager da lige et kig forbi :)

   Slet
 2. Årh elsker Monki!! Super fede ting, elsker især rygsækken, ringen, de der t-shirts...!:-)

  knus
  leaemilieh.blogspot.dk
  carolineandlea.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak:-) overvejer du at hente nogle af tingene hjem?:-)

   Slet
  2. Kunne sagtens finde på at købe nogle af tingene (bare ikke over nettet, det plejer jeg aldrig at gøre), men pengepungen rækker desværre ikke til så meget lige nu. Måske det bliver ændret nu når jeg skal konfirmeres her på søndag? ;)

   Slet
  3. Hehe, du er heldig:-) jeg blev konfirmeret sidste år;)

   Slet
  4. Jeg har købt t-shirten :D skulle lige fejre at jeg har fået et job hvor jeg får 800/md. xD

   Slet