8.4.13

New basics + fremtidigt diy!

Helloooo dejlige læsere. I weekenden var jeg ude at shoppe med min far og min søster, faktisk både fredag og lørdag. Fredag var jeg så heldig at få fingrene i to dejlige basic t-shirts fra h&m, som jeg virkelig havde manglet. Dem fik jeg af min dejlige far. Samme dag købte jeg snoren i Panduro. Jeg ville også have købt perlerne fredag, i tiger, men jeg ledte efter dem i sølv og dem havde de ikke. Derfor tog vi op i byen om lørdagen, for at se om de havde dem i den tiger-butik som ligger der. Det havde de desværre ikke, så istedet for købte jeg dem i lyserød, hvilket egentlig også er rigtig fint! Så køber jeg dem i sølv en anden dag. Snoren og perlerne skal jeg bruge til at lave en halskæde, som jeg glæder mig meget til at vise jer når den er færdig. Vil faktisk begynde på den idag, og så ser jeg om den når at blive færdig, eller om jeg må fortsætte imorgen.
Senere idag skal jeg til ridning. Kys.

2 kommentarer :